Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

21.10.2009

Tilastotietoa ja arvontoja lukijoille!

Olen näköjään kirjoittanut nyt 200 postausta helmi- tai maaliskuusta lähtien jolloin blogini aloitin. Monet luulevat, että olen pitänyt blogia jo vuosia ja ihmettelevät, kun blogini on niinkin uusi ja yksi asiakkaani luuli lukeneensa Quinoaa!:ta jo vuoden verran! Paljon on ehtinyt tapahtua ja kehitys on ollut huimaa ja tulee takuulla olemaan myös jatkossa.

Laitanpa tähän väliin hieman tilastotietoa by Google Analytics:

Blogissani käy tällä hetkellä keskimäärin 600 yksilöityä lukijaa päivässä, 2400 yksilöityä lukijaa viikossa ja 7000 yksilöityä lukijaa kuukaudessa.

Sivulatauksia kaikkineen per päivä on n. 2000, per viikko 12 000 ja kuukaudessa yli 56 000.

Kasvu on ollut aika huimaa, n. 20% kuukausitasolla.

Josta sainkin hyvän idean:

Aina, kun blogini lukijamäärä ylittyy 50:n jaksoissa eli 100-150-200 jne. (huom. tunnistautunut lukulista oikealla palkissa, joka ei vastaa todellisia lukijoita) arvon lukijoideni kesken yritykseni tuotteen tai palvelun, eli ayurvedahoidon/hieronnan - tai sähköisen kehotyyppianalyysin taikka ayurvedisia hoitotuotteita jos ei ole kiinnostunut palveluista. Pistäkää siis sana kiertämään ja kirjoittautukaa julkiselle lukijalistalle. Arvonta koskee vain heitä! Kirjoittautuminen ei ole vaikeaa! Ensimmäinen arvonta tulee jo 100 lukijan täyttyessä ja se näyttäisi olevan aika lähellä!

3 kommenttia:

 1. Heei! Hehee! Bisnesnainen! Kivaa, arpaonnea minulle :D

  VastaaPoista
 2. Sulla puuttuu äänestyksestä vaihtoehto "minulla on jo".
  Terveisin Vitamixin erittäin tyytyväinen omistaja

  VastaaPoista
 3. Mirja, wau, olen kateellinen

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...