Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

13.10.2009

Kaphat kokkaamaan ja muita päivityksiä

Tilasin jokunen aika sitten Amazonista ayurvedisia reseptikirjoja ja yhteen en ollut täysin tyytyväinen nimittäin tähän. Jos joku on kiinnostunut ostamaan kirjan, niin saa tulla hakemaan, hinta on 12€. Kirja on kyllä erittäin hyvä ja kattava, mutta se taitaa olla itselleni enemmän haitta kuin hyöty. Toisin sanoen reseptit ovat siis ehkä omaan makuuni liian monimutkaisia.

Lisäsin nettisivuilleni myös Kaphalle sopivan jälkiruoan. Nyt haastankin Kaphatyyppejä kokkaamaan kyseistä ohjetta (voi myös hieman soveltaa). Lähettäkää minulle sitten kuva reseptistänne, niin voin lisätä sen sivustolle!

Lisäsin myös myynnissäni olevien Ayurvedisten hoitotuotteiden tietoja näkyville.

Harjoitushintaisia hoitoja on vielä jäljellä, paikkoja olisi taas viikolta 44 eteenpäin. Jos et asu Pirkanmaalla, suosittelen ainakin sähköisen kehotyyppianalyysin ottamista. Sen hinta on vielä naurettavan halpa, 20€.

Yarrah-luomu kissanruokavalikoimiin (jota saa Tampereelta ainakin Ruohonjuuresta) on tullut myös snack, jossa on mm. spirulinaa! Kissatkin nyt foodeille siis:)

5 kommenttia:

 1. Luomu olisi kissanruuassakin hyvä, mutta mikä lienee lihapitoisuus ko. sapuskoissa?

  Gojimarjoja anakin myydään muuten myös kissoille:) Meillä toinen katti maistelisi niitä mielellään, toinen vain tuhahtaa halveksuvasti.

  VastaaPoista
 2. Tässä luomusnäkissä lihapitoisuus on 92% eli aika hyvä. Näissä Yarrahin 400g:n luomupurkkiruoissa (joissa näköjään kanssa on spirulinaa) lihapitoisuus on 52%. Koitin etsiä tietoa muista valmistajista, mutta huonosti löytyy netistä tuoteselosteita. Wonder why. Kissojen omistajat (Whiskas, Latz jne.) kertokaa siis!

  Aiheesta voisi tehdä melkein postauksen, samoin kuin ruokintasuosituksista, jotka purkeissa ovat täysin yläkanttiin. Usein suositellaan tyyliin kokonaista purkkia päivässä kissalle! Ja vielä tehdasmössöä...murrr - ja mauuu

  Missä noita gojeja on, ja onks ne erilaisia kissoille?

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Resepti menee välittömästi testiin :-)

  Olisi myös mahtavaa, jos reseptit olisivat myös ns. "suomennettuja". Tarkoitan sitä, että miten hyödyntää omiamme kuten marjoja, sieniä, kaloja jne.

  VastaaPoista
 4. Kai se barffaus sopii, niin kissoille kuin koirillekkin?!

  T: Niina

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Hienoa, kuvaa sitten vaan tänne kun olet tehnyt. Ayurvediset ohjeet painottuvat kasvisruokaan. Marjojahan tuossakin reseptissä on ja aina voi soveltaa marjojen ja hedelmien kanssa. Mutta huomioin!

  Niina: Joo sopii varmasti. Barf-liikkeitä ei vaan ihan itseäni lähellä valitettavasti ole.

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...