Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

1.9.2009

Raakaravinnon kurssi Etelä-Pohjanmaalla

Harmittaa, kun huomasin tällaisen kurssi-ilmoituksen Elävän/raakaravinnon kurssista Etelä-Pohjanmaan Opistolla. Se on 24-25.10 ja mulla on samana viikonloppuna viimeinen Ayurveda-kurssi. Hinta on 79€ ja opettajana on Mea Salo, Muuten olisin kyllä ehdottomasti mennyt. Menkää ihmeessä raakaravinnosta kiinnostuneet kurssille ja varsinkin tuolla päin asuvat!

Kurssi-ilmoitus:

Haluatko
- syödä terveellisemmin ja lisätä tuoreita kasviksia ja hedelmiä ruokavalioosi
- oppia valmistamaan helposti hyviä raakakasvisaterioita, joissa ravintoaineet ovat tallella
- saada roppakaupalla lisää fyysistä energiaa ja henkistä vireyttä
- päästä eroon kehosi ylimääräisistä rasvoista
- vaikuttaa kolesteroli-, verenpaine- ja sokeriarvoihisi
- päästä kiinni tunnesyömisen syihin ja irti vahingollisista ruokariippuvuuksista
- tutustua uusiin makuihin ja ihmisiin
- oppia yhden viikonlopun aikana, miten satsata terveyteesi koko loppuelämäsi ajan
- saada lisäpotkua ja motivaatiota pyhien terveyspäätöstesi toteuttamiseen

Kurssin ruoat ovat elävää ravintoa, mutta raakaravinto on rennompaa ja käsitteenä avarampi kuin varsinainen elävän ravinnon dieetti. Voit sekaruokailijanakin omaksua raakaravinnosta omaan ruokavalioosi minkä verran haluat. Kasvikunnan tuotteista valmistuu mm. pirtelöitä, keittoja, salaatteja, dippejä, siemenjuustoja ja kakkuja. Ruuat ovat gluteenittomia ja sokerittomia vaan eivät vailla makoisuutta! Ne ovat myös maidottomia, sillä käytössä ovat vain kasvikunnan tuotteet.

Kurssi on hauska ja maanläheinen eikä ruuanlaitosta tarvitse etukäteen välttämättä tietää mitään. Työn tulokset syödään pois ja reseptit saat mukaasi. Kurssi sopii sinulle, haluatpa vaihtelua omaan ruokavalioosi tai peräti ajattelet siirtyä kokonaan tai enimmäkseen kasvis- tai raakaruokailijaksi. Tule toteamaan, että kasvisruoka on paitsi kaunista, myös herkullista ja täyttävää!

Kurssittajana on raakaravintovalmentaja Mea Salo, jonka raakaravintokirja ilmestyy ensi vuonna. Voit käydä tutustumassa sivuihin www.measalo.com sekä blogiin Raakaravintoa ja raakaelämää.

5 kommenttia:

 1. Harmi kun et pääse tuolle kurssille,mutta ehkä sitten jollekin toiselle kurssille. Olen täällä ollut muutamilla elävän ruuan kursseilla,ja paljon tuli opittua.Täällä on myös elävän ravinnon kurssikeskuksia, ja itse Dr.Gabriel Cousins tulee kerran vuodessa pitämään kurssiä täällä täkäläisessä Tree of Life-keskuksessa.

  VastaaPoista
 2. Hei! Olen tuo raakaravintovalmentaja (sanahirviö) Mea, ja piti tulla katsomaan että mitäs kautta kurssini oli löytynyt kun sain Yaelianin viestin. Sivusi ovat kauniit, Quinoa-girl! Mäkin blogaan taas ihan kohta, kirjoitan jotain kirjani ruokien valokuvaamisesta ja sitten Nigelasta, tiedäthän, tv-kokki joka aloittaa kaikki ruokansa särkemällä 6 munaa...

  VastaaPoista
 3. Kiva, että löysit sivuilleni. Tulepa Tampereenkin suunnalle pitämään kurssia, halukkaita varmaan löytyisi?

  VastaaPoista
 4. ja rovaniemellekkin/ouluun saa tulla!!! :)

  VastaaPoista
 5. ja Joensuuhun!! :)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...