Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

10.9.2009

Kauniin syysillan halvat huvit

Sain eilen kunnian viettää mahtavan illan todella mahtavassa seurassa hyviä eväitä nauttien. Jos seuraatte ystäväni Ollin blogia, on videot jo varmaankin aika tuttuja teille. Olli vieraili myös "Luonnon helmassa" -blogissa samoissa härömeiningeissä:) Hämärä ja huonolaatuinen video nakutus siis jatkukoon:Tarzan pitkästä aika vaatteet (ja aika hienot vielä) päällä


Eväät (voikukkaa, ruusunmarjoja, lähdevettä, jonka seassa jotain mistä en itsekään oikein tiedä, mutta tehokkaalta vaikuttaa)

3 kommenttia:

 1. Saman oon itekin kokenut että kun syö laadukkaampaa ja luonnonmukaismpaa ruokaa niin luonnostakin nauttii ihan eri tavalla, ennen kun meni vaikka aurinkoiselle kalliolle lueskelemaan niin sitä saatto 5 minsaa siel viihtyä ja sit alko jotkut ötökät häiritä tai tuuli liikaa tai jotain jonka jälkeen meni kotiin lämmittämään mikrossa jotain kumipizzaa. Nyt voi metsässä mennä tuntikausia aivan huomaamatta. Aika huikeat C-vitamiinipitoisuudet muuten on ruusunmarjassa
  ,n.24,5 kertaa enemmän c-vitamiinia per 100g kuin appelsiinissa, aivan omassa kastissaan kun Finelissä listaa eniten c:tä sisältävät elintarvikkeet.

  VastaaPoista
 2. Kohtalaisen hyvältä näyttä teidän touhut! ;)

  VastaaPoista
 3. Samuel: Hehee, Hyvä esimerkki. Mulla taas ennen tuntui epämiellyttävältä erityisesti märkä maa ja kylmä ilma. Nyt nautin jokaisesta tuntemuksesta maan, ilman, veden... kanssa. Nykyään nautin myös viileästä, kun ennen on ollut kiire päästä lämpimään tai sitten on verenkierto vaan parantunut. On tässä muuten jo vuosi ilman flunssaa tai mitään muutakaan tautia takana:)

  Lisää ruusunmarjoja haluaa!

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...