Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

8.8.2009

Energiaa!

Mielenkiintoisia asioita tapahtuu elämässäni. On sellainen fiilis, että jotain huimaa tulee tapahtumaan lähiaikoina - ja oikeastaan on jo tapahtunutkin. Viimeiset kuukaudet ovat olleet muutoksen aikaa erityisesti henkisellä tasolla ja sehän vaikuttaa kaikkeen: Mitä ajattelet, miten elät, mihin suuntaat energiat jne. Tähän asti olen ehkä luullut eläväni=nauttivani elämästä sillä asteikolla, minkä olen luullut olevan mahdollinen. Silti olen ajatellut, että jotain puuttuu ja että elämästä pitäisi saada enemmän irti ja olla mukaansatempaavampaa. Nyt olen alkanut elämään enemmän olemisen sijaan. Asioista en kerro vielä enempää, koska annan niiden mennä omalla painollaan, flowssa.

Oma Tarzan-projektini on edes yhden leuan vetäminen vuoden loppuun mennessä ja jalan kuntouttaminen, että pääsee kunnolla kiipeilemään ja temppuilemaan.

Millä se saavutetaan? Muunmuassa Suomen superfoodeilla nokkosilla ja villimarjoilla. Nokkosta olen laittanut muutamana päivänä smoothieiden sekaan ja tuntuu toimivan aikas hyvin.


Aamupala voi vihersmoothien lisäksi olla joskus myös enemmän pureskeltavassa muodossa. Tässä lautasella hedelmiä, marjoja, kuivattua viikunaa (nam), liotettuja seesaminsiemeniä, kurpitsansiemeniä...

Huomenna on viimeinen työpäivä!!! Ensi viikolla on KIVAA!

2 kommenttia:

  1. Hei! Mietin tässä, että voiko nuista luonnossa kasvavista kasveista syödä kaikkea (ei nyt tietenkään ihan kaikkea) mihin aikaa kesästä/keväästä vaan? Tuli vaan mieleen, että olisin jostain joskus lukenut, että esim. voikukanlehtiä voi syödä ennen kuin se on tehnyt kukkaa.. Mietin vaan, että minkä verran tuolta ulkoa uskaltaisi nyt tähän aikaan kesästä mennä syömään nuita juttuja :)

    VastaaPoista
  2. Nyt tuli paha kysymys. Enpä usko, että siitä haittaakaan on. Tietty hyötysuhde voi olla sitten eri. Itsellä ainakin mennyt voikukanlehdet edelleen. Johonkin kommentteihin lisäsin listan myrkyllisistä aineista, mutta en enää muista mihin.

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...