Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

7.5.2009

I love Kimberly Snyder

Olen aika huono tutkimaan ulkomaisia blogeja ja yleensäkin materiaalia, ellei se heti alkuun vaikuta todella mielenkiintoiselta. Linkkejä ja youtube-videoita on älyttömästi ihan tästä luomu/raakaravintoaiheestakin, että informaatioähky tulee väkisinkin varsinkin, kun yrittää suht rauhalliseen tahtiin oppia uutta tietoa. Olen myös aika kärsimätön jos teksti on liian vaikeaselkoista tai muuten sekavaa...

Nyt löysin kuitenkin loistavan, innostavan, erittäin informatiivisen ja selkeältä vaikuttavan blogin (linkki
Daily Ekon blogista), jonka jo ensimmäiset postaukset herättivät intoni kertoa niistä täälläkin. Kyseessä on Kimberly Snydersin "Envision beauty blog". Kirjoittaja on New Yorkissa asusteleva, paljon matkusteleva kauneusyrittäjä, joogaohjaaja ja raakaruoka-spesialisti. Vaikuttaa aika tehokkaalta tapaukselta, eikö:) Sivuilla myös kokeilemisen arvoisia reseptejä, mm. mantelimaitoa aion kokeilla ja raaka omenapiiras näytti houkuttelevalta. Kimberly vaikuttaa täydelliseltä tapaukselta,inspiroivien kokkailujen ja joogademonstraation kanssa. Hänellä näyttäisi olevan kaikki tieto, mikä minua kiinnostaa at the moment! Lisäksi hän on upean ja terveen näköinen = esikuva naisille ja silmäniloa miehille. Markkinoi siis uskottavasti tuotteitaan (joita ei siis tyrkytetä blogissa) :)

Suosittelen tutustumaan hänen blogiinsa, jos vähänkin kielitaitoa on ja ensi kädessä ainakin näihin selkokielisiin juttuihin, jotka nappasin nopeasti:


"
The hidden cost of commercial products" -Miksi orgaanista tuotteista kannattaa maksaa se muutama penni enemmän ja mm. miksi ei-orgaaninen omena tekee sinut lihavaksi ja kuinka valtavat ravintoarvoerot ovat mm. luomulla- ja ei-luomulla pinaatilla. (Huom. jenkeissä tietty vielä suuremmat erot, mutta silti)

"
The Deal with Raw Food" - Ytimekkäästi perustietoa raakaravinto-aloittelijoille

"
The Diet that makes you fat" - Tätä aihetta olen itsekin sivunnut, eli light -juomat (kuka tunnustaa vielä juovansa?) ovat pahinta, lihottavaa myrkkyä ikinä! Onneksi en ole oikein ikinä ollutkaan limsan ystävä, mutta aspartaamia tuli joskus laitettua leivonnaisiin ja rahkaan, hyh.

"
Some Not So Tasty Facts About Meat" Mitä puhtaampaa ruoka on, sitä puhtaampi veri ja kauniimpi iho ja vartalo:) Lihassa sallitaan mm.2700 lääkeainetta, hormoonia, antibioottia jne. (usa), ei ehkä se puhtain juttu...

"Corn: When Good Veggies Go Bad"

Entsyymeistä

"Alkalinity and Beauty"

Todella asiallinen:
"
So What is The Real Deal With Protein" Olisiko ajatus ja pinttymä "saada tarpeeksi proteiinia" kenties vain mielikuvituksen tuotetta ilman perusteita ja enemmänkin liha-muna- ja maitoteollisuuden propagandaa...?" NIIIN samaa mieltä. Pakko laittaa vielä jutun loistava lopetus:

"Pound for pound, the gorilla is the strongest animal on the planet, bench-pressing the equivalent of 4,000 pounds. What does he eat? Mostly all greens! Many people think vegetarians are all skinny and malnourished. However, if one is a vegetarian that eats lots of greens and veggies, instead of just bagels and pasta, then amazingly balanced and beautifully healthy humans will emerge, as I have personally witnessed in so many vegans that I know. And a green-based vegan diet combined with yoga, weightlifting, or other exercise, will naturally build beautiful muscles. Again, I truly think you’d be amazed if you saw the men from my yoga studio! In fact, maybe I should take some pictures and post them for you. ☺ I’ll leave with one closing thought: “Nothing will benefit human health and increase the chances for survival of life on Earth as much as the evolution to a vegetarian diet.”
- Albert Einstein (a vegetarian)

"The Easiest Weight Loss/Maintenance Tip Ever" - Painon pudottamiseksi älä juo vettä aterian yhteydessä ja nostamiseksi juo. Liialliset nesteet haittaavat aineenvaihduntaprosessia - aika simppeliä...itselleni ainakin uudehkoa tietoa.

"Calcium Myths- Debunked" -Kalsium-myyttiä avataan täälläkin...

Lisäksi kirjoituksia mm. matkaeväistä ja kaikesta kiinnstavasta. Tätä blogia tulen niin seuraamaan...

5 kommenttia:

 1. löysin tämän blogin toissa viikolla ja kahlasin kaikki postaukset läpi. ihan huippu blogi! yhdistää osa-alueet, urheilu/kuntoilu - eko - kasvissyönti kivalla tavalla.

  keep up the good work! :)

  VastaaPoista
 2. Todella mukava kuulla:) Tykitys jatkuu...

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä anonyymin kanssa. Selkeää "jalat maassa" tekstiä ja asiaa, vaikka taipuisitkin tuohon Kimberlyn asentoon. :)

  Mukava ja innostava seurata juttuja.

  VastaaPoista
 4. Itse pidän myös valtavasti tuosta kyseisestä blogista. Minulla on myös vähän sama ongelma, että alkaa olla raw food informaatiota liikaa ja pää tukossa. :) Viimeiset reilu 2 kuukautta vaan tuijottanut youtubesta david wolfea ja kumppaneita ja lukenut erinäisiä nettisivuja. Pakko pitää vähän breikkiä ettei liika tieto pilaa innostusta.

  VastaaPoista
 5. Mä olen vähän huono lukemaan englannin kielisiä blogeja jostain syystä, mutta toi Kimberlyn blogi on kivan selkeä. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...