Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

22.5.2009

Allergiattomuutta ja girya-treenipätkiä

Riku: Olen nyt ollut reilut puolitoista kuukautta suurimmaksi osaksi luomuravinnolla ja täysin (pientä siivua luomujuustoa silloin tällöin lukuunottamatta-- nam nam) maidottomalla linjalla. Varovaisena havaintona voisin sanoa ainakin sen, että yleensä tähän aikaan vuodesta siitepölyallergiani ovat olleet melko sietämättömät, kun taas nyt oireet ovat olleet olemattomia, tai hyvin lieviä. Myös kahvin juonnin olen lopettanut täysin ja olo on ollut virkeämpi ja kevyempi ja silti kuulat nousee samaan tahtiin kuin ennenkin. Uskaltauduimme laittamaan muutamat Girya-pätkät YouTubeen. Ne eivät ole mitenkään parhaimmistoa tulosten osalta, kunhan nyt erilaisia liikkeitä esitellään. Omat kuulani ovat videoissa 24kg:sia, myös 32kg:lla teen yleensä joitakin liikkeitä, Heidin girya on 12kg.

1 kommentti:

  1. Kävin katsomassa osan girya-pätkistä (vielä en ehtinyt katsoa kaikkia :)) - kivannäköistä puuhaa! Hyvin luistaa luomuravinnolla ;)

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...