Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

23.4.2009

Numen

Multa on jotenkin mennyt ohi tämä Numenin joulukalenteri, jossa on paljon hyvää perustietoa ytimekkäästi puhtaan ruoan merkityksestä ja käytännön vinkkejä ja reseptejä. Lukaiskaa ihmeessä, varsinkin jos tykästyitte Nutrix-kirjasesta. Erityisesti suosittelen lukemaan kalenterin kohdan maitotuotteista ja ruoan lämmittämisestä.

Numen tarjoaa siis uusinta (ja ikivanhaa) ravinto-oppia ja samoilla linjoilla heidän kanssa hyvin pitkälle ollaan. Itse tosin aika aloittelijatasolla, mutta siitähän se lähtee, kun alkuun pääsee. Itse aion jatkaa kokeilua raakapuurolla, jota on jo useassa blogissa kokeiltu. On jo aikakin luopua mikromyrkytetystä puurosta. Tässä ohje.

Numenista listätietoa tässä ja heidän Plaza.fi:n haastattelu löytyy tästä

3 kommenttia:

 1. Itse eksyin tuohon joulukalenteriin Ellit.fi:n artikkelista (joka sekin oli varsin mielenkiintoinen). Paljon jännää asiaa, vaatii jonkin verran sulattelua.. :) Paljon löytyy reseptejä tuon puuroreseptin lisäksikin, ja monia aion varmasti kokeilla!

  VastaaPoista
 2. Joo, koukuttavaa tietoo kyllä:)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno linkkivinkki, kiitos!

  Olen aiemmin lueskellut jotain tuon suuntaista. Esim. Heinonen & Silvo: Satumaista voimaa

  Mielenkiintoisimmaksi itse koin Numenista lukiessani kookosöljyn (On pitänyt jo aiemmin kokeilla.), raakapuuron (joskus olen tuorepuuroja kokeillut) ja vihersmoothiet. Kaikin puolin aika asiallinen paketti. Ihan muutamissa kohdin mietin, että aika "hippiä" on meno, mutta taitaa se itselläkin jo valmiiksi olla aikamoista viherpiiperrystä. Jos jossain on maininta agavesiirapista, olen ihan innoissani! <3

  aprilmoon

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...