Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

15.4.2009

Luomua verkkokaupasta

Olen muutaman kerran tilannut tuotteita (elintarvikkeita, kosmetiikkaa, kissanruokaa jne) sekä luonnonkosmetiikkaa Hyvinvoinnin tavaratalosta, joka on yksi johtavista hyvän olon ostopaikoista netissä. Posti tuo tavarat vaikka lähikauppaan, eikä yli 79€ arvoisesta tilauksesta mene postikuluja. Tämä on kätevää, kun ei jaksa metsästää luomutuotteita erikoiskaupoista, eikä tuotteilla ole niin kiire.


Hyvinvoinnin tavaratalossa on siis kattavasti (luomu)elintarvikkeita (mm. gluteenittomia tuotteita), laajalti luontaiskosmetiikkaa, ravintolisiä, ekologisia pesuaineita, hoitotarvikkeita, kirjoja jne. Hinnat ei mielestäni ole korkeita, jonka varmaan mahdollistaa tuotteiden suuri valikoima ja verkkobisneksestä johtuvat vähäiset menot. Itse innostuin äsken ostamaan Laveran itseruskettavan voiteen, (on aikakin, kun muutaman vuoden on latonut naamaansa Lorealin myrkkyä), Weledan manteliöljyn (silmämeikin poistamiseen), Santen hypoallergisen kynsilakan (kuka haluaa vanhat lakkavarastoni?), Nad`sin uutuustuote spray ihokarvojen poiston jälkeiseen ärsytykseen, Luneten Kuukuppi! joka on pitänyt ostaa jo aiemmin, tämä on naiselle suuri ekologinen teko!, sekä hamppupihviainesta. Hamppuproteiinia (organic), josta kerroin aiemmin, on kuulemma säännöllisesti saatavissa ainakin Tampereen Punnitse ja Säästästä, ellei meidän jäljitä ole tilapäisesti loppu :)


Mutta kannattaa tilata ja kokeilla tuotteita. Hyvinvoinnin tavarataloon saa liittymislahjana 5€ lahjakortin. Muista vastaavista kaupoista ei vielä ole kokemusta ja jos jollain on niin kuulisin mielelläni:)

4 kommenttia:

 1. Kerrothan sitten, miten tuon Nads Ingrow Solutionin kanssa kävi, nimittäin itselläni olisi kovasti haussa vastaava tuote, joka oikeasti toimii. Ihon sisään kasvavat karvat sekä karvanpoistoa väistämättä seuraavat kutina ja punaiset näppylät on raivostuttavia.

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Tulipas pitkästä aikaa mielenkiintoinen blogi vastaan.. tuli nimittäin semmonen fiilis, että voisi olla paljonkin ajatuksia jaettavana, Tampereella vaikuttaa allekirjoittanutkin.

  http://joulukalenteri.blogspot.com/
  http://olli.posti.googlepages.com/nutrix

  t. jaakko.halmetoja@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: joo kerron!

  Jaakko: Joo tutustun parhaillaan sun raakaravinto-sivustoihin myös suurella mielenkiinnolla:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos linkistä "Hyvinvoinnin tavaratalo".

  Aurinkoista ja pirteää kevättä toivottaa Sinulle "Kuntoguru".

  http://kuntoguru.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...