Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

12.3.2009

KasvisruokaravintolassaOlimme viime viikolla avomieheni kanssa syömässä n. 4:ttä kertaa tamperelaisessa Veganissimo-ravintolassa. Ruoka ja palvelu olivat jälleen erittäin hyvää. Suosittelen paikkaa ihan sekasyöjillekkin, voit halutessasi ottaa vaikka talon burgerin (johon itse päädyin - eikä tullut ähky olo). Siinä on lisukkeena ihania bataattitikkuja ranujen sijaan. Otimme tapaksina myös kikhernepyörykät ja jugurttidipin (nam) josta saimme vinkin ostaa seuraavan kerran kaupasta maidotonta jugurttia eli soijasta tehtyä. Veganissimon tuotteet sopivat siis myös vegaaneille. Tampereen toista kasvisravintolaa Gopalia en ole vielä testannut, vaikka paikka onkin pitkään ollut pystyssä. Johtuuko sitten sijannista vai aukioloajoista (klo 16 auki). Paikka onkin enemmän lounasravintola.

Löysin taas Kemikaalicocktailista seuraavan jutun ja päädyin lueskelemaan Nutrix- "kirjasen" (29 sivua), joka on tiivis paketti ravitsemusasioista ja vaikka ilmaisultaan hieman erikoinen, silti erittäin helposti ymmärrettävissä. Toivottavasti tämäkin saa jonkun ajattelemaan hieman asiaa. Se sai minut innostumaan ainakin vaihtamaan margariinin ehtaan (luomu)voihin sekä ostamaan kookosöljyä.Tässä testattavat tuotteet. Alpro Soya maito oli ainakin täysin sopiva kahviin, muutenkin pehmeän makuinen. Kaurajuomat ovat hieman litkumaisempia, mutta sopivat hyvin esim. puuron ja myslin kanssa. Jugurtit olivat aivan ihania.

2 kommenttia:

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...